Samba til ditt utdrikningslag

Skap en minneverdig opplevelse med den kommende bruden i hjertet av Oslo

Hei jenter! Er dere klare for å ta utdrikningslaget til et nytt nivå? Hva med en brasiliansk samba danseworkshop får hjerter til å banje og hofter til å svinge? Dette er en herlig aktivitet som passer perfekt for utdrikningslaget med bruden. 

Møt Jenny Gjerløw – deres profesjonelle danseinstruktør

Hennes misjon er å gjøres brudens dag rett og slett uforglemmelig, fylt med latter, glede og samba! Hun har lang erfaring med både å holde dansekurs og workshops for utdrikningslag. Med sin smittende energi, brasilianske rytmer fra barndommen og 20 års erfaring med sambadans både i Norge og Brasil vet Jenny akkurat hvordan man får festen til å riste skikkelig!

Hva innebærer workshopen?

Du trenger ingen forkunnskaper eller erfaring med dans. Vi fokuserer på å ha det morsomt og skape en minneverdig opplevelse! Dere vil lære noen grunnleggende sambatrinn som vi skal ha det gøy med og så lærer dere en liten koreografi på slutten hvor bruden står i sentrum av det hele. 

Vi stiller i tillegg med glitrende kjoler, fargesprakende boaer og annet tilbehør så dere kan vekke deres indre sambadronninger. Har dere noen spesielle ønsker eller behov? Ta kontakt med oss, vi er fleksible!

Hvorfor velge vår sambaopplevelse til ditt utdrikningslag?

  • Tilpasset alle nivåer: Fra nybegynner til danseentusiast.
  • Kostymer inkludert i prisen: Du får også muligheten til å låne kjoler og annet tilbehør – noe for enhver smak.
  • Sentral beliggenhet i Oslo: Lett å nå for alle deltakere og for å hoppe videre til neste aktivitet med utdrikningslaget. 
  • Lær fra de beste: Jenny har danset for noen av de største sambaskolene i Rio de Janeiro og har lang erfaring med slike workshops.
  • Unik aktivitet: Garantert noe bruden ikke vil glemme.
  • Inkluderende: Dette er en workshop som har fokus på at alle skal ha det gøy!

Vårt tips når du planlegger utdrikningslag for henne er å velge aktiviteter som gir en unik og personlig opplevelse som både feirer og ærer bruden – og det får du definitivt her! 

Priser:

En utdrikningslag workshop (60 minutter) koster 3000 kroner. 

Kostymer er inkludert i prisen. 

For booking eller andre spørsmål – Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Dansing Oslo

Jenny Gjerløw

Tlf. 909 46 834
E-post: jennygjerlow@gmail.com

Er du interessert i å bli med på Jenny Gjerløws faste sambakurs? Du kan lese mer om dansekursene og de ulike nivåene her. 

Er du på utkikk etter et fargesprakende danseshow til ditt neste event? Book show med Samba Explosion sine profesjonelle danseutøvere.