Book show med Samba Explosion

Opplev tidenes danseshow – Book oss til ditt neste event!

Leter du etter det som vil løfte ditt event til det neste nivået? Eller er du rett og slett gira på å se et fargesprakende, autentisk sambashow? Da har du kommet til rett sted! Samba Explosion, ledet av den energiske Jenny Elizabeta Gjerløw, stiller opp med profesjonelle danseutøvere som er klare for å levere dere tidenes opplevelse, med brasilianske rytmer og fantastiske kostymer.

Hvorfor samba?

Fordi samba er gøy! Å oppleve et brasiliansk sambashow er en uforglemmelig opplevelse som byr på fargerike kostymer, intrikate dansetrinn og smittende rytmer som får hoftene til å riste skikkelig! Dette er et show fullpakket med masse energi og glede, og vi garanterer at dine gjester kommer til å bli hekta! 

Våre shows passer perfekt til…

  • Julebord
  • Sommerfest
  • Kick off
  • Bryllup
  • Firmafest
  • Det du måtte ønske!

Vi har spredd glede på mange ulike eventer. Vi har tidligere stilt opp på events som Vixen Awards, Skal vi danse og Stjernekamp. Enten det er en intim sammenkomst eller et storslått arrangement er vår samba det lille ekstra som gjør at din begivenhet skiller seg ut. Vår erfaring spenner fra små private fester til store offentlige feiringer, og vi bringer alltid samme nivå av profesjonalitet og energi. 

 

Vi tilpasser oss deg

Vi er fleksible og har muligheten til å skreddersy showet så det passer for dere. Vi tar gjerne med gjestene opp fra stolene etter middag for å sette i gang festen eller lignende. Har du andre ideer til hva du kunne tenkt deg er det bare å ta kontakt med oss.  

Book enkelt og greit

Fyll ut kontaktskjema under for å bestille show, så tar vi kontakt med deg.

Vi leverer også komplette brasilianske show med både musikere, flammer og capoeira dersom det er ønskelig. 

For booking eller andre spørsmål – Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Start video

Er du interessert i å bli med på Jenny Gjerløws faste sambakurs? Du kan lese mer om dansekursene og de ulike nivåene her.

Eller ser du etter aktiviteter for å gjøre stas på bruden på hennes utdrikningslag? Book en danseworkshop med Jenny.